• q2
  • q7
  • q8

Efisien, Ecnonic, Scheme Instalasi Green kanggo sampeyan

  • CATV HEADEND

    CATV HEADEND

    Ing sistem televisi kabel, piranti kanggo Processing macem-macem sinyal radio ditampa dening antena lan program sinyal sing kudu bisa ditularaké.
  • HFC

    HFC

    HFC biasané dumadi saka telung bagéan: serat optik gedhe, cabang kabel coaxial lan jaringan distribusi user.
  • CATV modulator

    CATV modulator

    Fungsi saka TV modulator kanggo modulate sinyal audio lan video kanggo band frekuensi sing dipengini.
  • HDMI

    HDMI

    HDMI antarmuka video lan swara transmisi kanthi digital, kang bisa ngirim dibukak manèh sinyal audio lan video.

Portfolio kita

  • 38a0b9231
  • 6396c5b51

Babagan awake dhewe

GreenGo dipunpromosikaken ing 2012, bisnis kita utamané dadi rong kisaran: CATV, perusahaan Headend.The punika Pabrik anjog saka seri lengkap Alat digital lan analog CATV. Bisnis utama kita OEM & ODM ing kurang biaya 19 "jinis rak lan jinis modulator mini kanggo pasar CATV kabeh ndonya. We kudu lengkap
pesawat saka peralatan test lan kita ngerti requirement kualitas.

Baru

Tampilan Online Chat!