• q2
 • q7
 • q8

Ефикасна, Ecnonic, Шема Зелена инсталација за вас

 • Кабелски headend

  Кабелски headend

  Во телевизиски систем на кабел, уред за обработка на разни радио сигналите добиени од антената и програмски сигнали што треба да се пренесе.
 • HFC

  HFC

  HFC обично се состои од три дела: оптички влакна багажникот, коаксијален кабел гранка и кориснички дистрибутивната мрежа.
 • Кабелски модулатор

  Кабелски модулатор

  Функцијата на ТВ модулатор е за моделирање на аудио и видео сигнали до саканата фреквенција бенд.
 • HDMI

  HDMI

  HDMI е целосно дигитален видео и аудио пренос интерфејс, кој може да испрати некомпресирани аудио и видео сигнали.

нашето портфолио

 • 38a0b9231
 • 6396c5b51

за нас

GreenGo беше промовирана во 2012 година, нашиот бизнис е главно во две подрачја: CATV, Headend.The компанија е една од водечките производство на комплетна серија на дигитални и аналогни CATV опрема. Нашите големи деловни сме ОЕМ и ODM на ниска цена 19 "решетката тип и мини модулатор тип за CATV пазарот во целиот свет. Имаме целосен
сет на опрема за тестирање и знаеме условот за квалитет.

Нови пристигнувања

WhatsApp Онлајн Chat!