• q2
 • q7
 • q8

Efikas, Ecnonic, Skema Instalimi gjelbër për ju

 • CATV headend

  CATV headend

  Në një sistem televiziv kabllor, një pajisje për përpunimin e sinjaleve radio të ndryshme të marra nga një antenë dhe programit sinjalet që duhet të transmetohet.
 • HFC

  HFC

  HFC zakonisht përbëhet nga tri pjesë: trungu optike fibër, dega bosht të përbashkët kabllor dhe rrjetit të shpërndarjes përdorues.
 • CATV antivibrator

  CATV antivibrator

  Funksioni i modulator TV është të rregulloj audio dhe video sinjale të grupit dëshiruar frekuencave.
 • HDMI

  HDMI

  HDMI është një ndërfaqe plotësisht digital video dhe të shëndoshë të transmetimit, të cilat mund të dërgoni ngjeshur audio dhe video sinjale.

Portfolio ynë

 • 38a0b9231
 • 6396c5b51

Rreth nesh

GreenGo u promovua në vitin 2012, biznesit tonë është kryesisht në dy vargjet: CATV, kompania Headend.The është një prodhim kryesor i seri të plotë të pajisjeve dixhitale dhe analoge CATV. Biznesi ynë i madh janë OEM & ODM në kosto të ulët 19 "tip raft dhe tipit mini modulator për tregun CATV në të gjithë botën. Ne kemi të plotë
sërë pajisjeve të testit dhe ne e dimë kërkesat e cilësisë.

Arritje të reja

WhatsApp Online Chat!