• q2
  • q7
  • q8

Efisien, Ecnonic, skéma Instalasi Héjo pikeun anjeun

  • CATV HEADEND

    CATV HEADEND

    Dina sistem televisi kabel, hiji alat pikeun ngolah rupa sinyal radio ditampi ku anteneu sarta program sinyal nu perlu dikirimkeun.
  • HFC

    HFC

    HFC biasana diwangun ku tilu bagian: serat optik batang, cabang sambungan kabel coaxial jeung jaringan distribusi pamaké.
  • CATV modulator

    CATV modulator

    Fungsi TV modulator pikeun modulate sinyal audio jeung video ka pita prekuensi nu dipikahoyong.
  • HDMI

    HDMI

    HDMI mangrupakeun panganteur video jeung sora transmisi pinuh digital, nu bisa ngirim uncompressed sinyal audio jeung video.

portopolio kami

  • 38a0b9231
  • 6396c5b51

Tentang Kami

GreenGo ieu diwanohkeun dina taun 2012, bisnis urang utamana kana dua Bulan: CATV, parusahaan Headend.The nyaéta pabrik ngarah ti séri lengkep equipments digital sarta analog CATV. Bisnis utama urang téh OEM & ODM on low ongkos 19 "tipe rak jeung tipe modulator mini keur pasar CATV sakuliah dunya. Urang kudu lengkep
set pakakas uji tur urang nyaho sarat kualitas.

Arrivals anyar

WhatsApp Online Chat!